Marco Sørensen på banen i Yas Marina, Abu Dhabi

Vellykket Yas Marina Test

Efter en turbolent sæson i 2014 sikrede Marco Sørensen sig tidligere på året en komplet sæson i den prestigefyldte GP2 Serie. Serien er supportklasse ved størstedelen af Formel 1 kalenderens løb og anses som det absolut sidste trin inden Formel 1. GP2 er ikke en helt ny oplevelse for det danske formeltalent, som i 2014 kørte sidste halvdel af sæsonen og toppede med en sejr i ved det Russiske Gran Prix i Sochi. I 2015 har Marco Sørensen sæde hos det engelske team Carlin Motorsport, et team med stor erfaring og gode resultater.

“Jeg ser meget frem til at køre for Carlin. Det er et anerkendt team som har været med i toppen af gamet i mange år og jeg er sikker på at vi kan være med om mesterskabet” -Marco

Den 9. -12. Marts var Marco Sørensen endnu engang tilbage i en GP2 racer, denne gang til den officielle GP2 test på Yas Marina banen i Abu Dhabi, en test som den danske racerkører havde set frem til længe.

“Efter vinterpausen var det godt at komme ned i bilen igen. Vi fik arbejdet med setup og bilens kval -og løb settings. Jeg blev bekendt med teamet som arbejdede både struktureret og målrettet i løbet af de tre testdage.” -Marco

Marco Sørensen ser nu frem til årets sidste test i Bahrain inden første løbsweekend som afholdes i forbindelse med Formel 1 Gran Prix’et i Bahrain den 17. til 19. april.

 

Presseansvarlig
Thor Alexander Qualmann