Marco Sørensen sigter efter øverste trin på Paul Ricard

Marco Sørensen klar til Paul Ricard  

Den kommende weekend afholdes den 8. løbsweekend i Formel Renault 3,5 World Series. Efter en weekend med blandede følelser på Hungaroring, ser Marco Sørensen nu frem til løbet på den franske bane, Paul Ricard. Den danske Lotus F1 juniorkører er indstillet på at levere et godt resultat og med kun 4 resterende løbsdage i sæsonen, er det ved at være sidste udkald for at kunne opnå point i det samlede mesterskab. 

"Jeg ser frem til løbet på Paul Ricard, efter en uheldig weekend på Hungaroring er det med at komme op på hesten, der er ingen tvivl om vi har farten til at ligge i front og nu er det vind eller forsvind" siger Marco Sørensen

Det unge formeltalent er afklaret med den aktuelle stilling i det samlede mesterskab hvor Marco Sørensen ligger nummer 7 før weekendens løb på Paul Ricard. 

Marco Sørensen fortsætter: "Det gælder om at give den bundgas og få hevet nogle topresultater hjem. Sæsonen lakker mod enden og der er intet at tabe så det er okay at satse mere end vi har gjort hidtil"

Fredag køres første træning klokken 11:30 - 12:30, anden træning køres klokken 16:40 - 17:40. Lørdag køres kvalifikationen klokken 8:55 - 9:25 og løbet køres klokken 13:39 - 14:26. Søndag køres kvalifikationen klokken 11:00 - 11:30, løbet køres klokken 15:34 - 16-21. 

 

Thor Qualmann
Presseansvarlig