Marco Sørensen på Hungaroring

En weekend til glemmebogen 

I weekendens andet løb på Hungaroring fik Marco Sørensen ikke lov at gå fri af uheld. Allerede før løbets start havde den danske Formel 1 aspirant problemer med kompressoren. Det var derfor ikke muligt at lade koblingen optimalt og Marco måtte enten tage fuld -eller ingen kobling, hvilket ikke er helt efter normal startprocedure i en Formula Renault 3,5 World Series bil. 

"Det er svært at tro at vi kan være så uheldige, kompressorfejlen gjorde at jeg faldt langt tilbage allerede i de første sekunder, konkurrenterne fløj bogstavelig om ørene på mig." siger Marco Sørensen

Efter at have mistet syv placeringer før det første sving, holdt Marco hovedet koldt og begyndte at køre sig op i tabellen, før han blev holdt tilbage af en defensiv konkurrent hvilket kostede Marco dyrebar tid op til de førende. 

"Den her weekend har ikke været optimalt, vi må tage de ting med vi kan bruge herfra og så er der ikke andet for end at se frem mod Paul Ricard. Det er svært at forebygge tekniske uheld og jeg er sikker på teamet gør alt hvad de kan for at disse ting ikke gentager sig." siger Marco Sørensen 

Marco sluttede 9'er i søndagens løb på Hungaroring, næste løb køres den 28. / 29. september på Paul Ricard i Sydfrankrig. 


Thor Qualmann
Presseansvarlig