Foto: Marco Sørensen på vej til sejr på Red Bull Ring

Marco Sørensen klar til Hungaroring  

Efter halvanden måneds sommerpause er Marco Sørensen atter klar til at tage kampen op i Formula Renault 3,5 World Series. I den kommende weekend gælder det sæsonens syvende løbsweekend, hvor serien gæster Formel 1 banen Hungaroring. Med en dobbelt sejr ved den foregående løbsweekend på Red Bull Ring, fik Marco Sørensen kæmpet sig tilbage i mesterskabet og ligger nu på en samlet sjetteplads, kun 18. point efter 3. pladsen. 

Marco Sørensen fortæller:"Det er svært at tage stilling til mesterskabet, meget kan nå at ske og der er ingen tvivl om at vi bliver ved med at kæmpe indtil sæsonen er slut. Det har været en lang pause, men jeg føler mig fit for fight og det bliver vildt godt at komme ned i bilen igen." 

Selvom aktiviteterne i racerkalenderen har været stillestående i sommeren, har Marco Sørensen dog ikke haft megen tid til at holde ferie. Som Lotus Formel 1 Juniorkører har det danske formeltalent jævnligt gennemgået både fysiske og psykiske træninger ved Lotus F1 hovedsædet i England. Træningerne er bestået i  cardiotræning, fysiske tests, reaktionsøvelser, simulatorkørsel og uddannelse i Formel 1 rattets funktioner. Udover aktiviteterne i England har Marco brugt besøgsdage i Danmark til yderligere at finpudse formen på mountainbike. 

"Det har været en fed sommer og de mange aktiviteter hos Lotus har virkelig været brugbare. Jeg ser nu frem til løbet på Hungaroring, det er en speciel bane med mange sving og kun få overhalingsmuligheder." Siger Marco Sørensen

Fredag klokken 09:50-10:50 og 14:30-15:30 køres træningerne i Formula Renault 3,5 World Series, før det for alvor gør løs med Qualify1 lørdag klokken 08:50 - 09:20 og Løb 1 klokken 13. Søndag køres kvalifikationen klokken 09:25 - 09:55, løbsstart er klokken 13. Løbene vises både på TV2 Zulu og Eurosport 1. 


Thor Qualmann
Presseansvarlig