Foto: Marco Sørensen øverst på skamlen

Marco Sørensen kommer til Danmark med Lotus' F1 Racer

Det er ikke hver dag Danmark får fint besøg af de virkelig hurtige drenge, men nu kan alle, der brænder for Formel 1, få en helt speciel oplevelse. Lotus Formel 1 lærlingen Marco Sørensen og energidrikken Burn® bringer nemlig Lotus teamets Formel 1-racer til Aalborg Storcenter fredag 9. og lørdag 10. August. Den 12. august kan holdet mødes på hovedbanegården i København Fredag d. 9. og lørdag d. 10. august udstilles Lotus-teamets Formel 1-racer for første gang i Aalborg Storcenter. Formel 1-raceren har en V8-motor med 750 HK. Den vejer kun 642 kg og præsterer utrolige 0-100 km/t på 1,8 sekunder!

Det er energidrikken Burn, der bringer formel 1-raceren til Danmark. Burn er officiel partner for Lotus F1 Teamet og vil gennem sponsoratet bane vej for og støtte kreative talenter samt inspirere
os alle til at finde hverdagens kreativitet. Formel 1 er omdrejningspunkt for kreativitet, fart og energi hvilket gør den ikoniske sport en ideel partner for Burn.
Lotus F1 Teamets kører, Finske Kimi Räikkönen, ligger i øjeblikket på andenpladsen og en anden kører som også klarer sig godt er Danske Marco Sørensen, som er bosat i Aalborg. Marco Sørensen er kun 22 år og tilhører Lotus-teamets Young Driver team. Med to sejre, to gange pole position - og i øvrigt også hurtigste omgangstid i søndagens i Formel Renault 3.5 World Series - har Marco gjort opmærksom på sit store talent. Kom forbi Aalborg Storcenter eller hovedbane gården i København og få en autograf og snak med det unge talent fredag kl. 13-19 ,lørdag kl. 10-16 og mandag kl. 12-18.

Ved eventen vil der blive serveret iskolde Burn, Marco Sørensen vil skrive autografer og der vil være F1 spilkonkurrence med mulighed for at vinde F1-gear og en PS3 som hovedpræmie.


Marco Racing