Foto: Marco Sørensen med Ørgreen sunglasses

Pole position til Race 2 på Red Bull Ring    

Marco Sørensen var igen med helt fremme ved kvalifikationen på Red Bull Ring i Østrig. Den danske Lotus Formel 1 Juniorkører kæmpede en hård kamp med bland andre landsmanden, Kevin Magnussen, og Belgieren, Nigel Melker. I et kort stykke tid så det dog ud til at Belgieren havde sikret sig Pole Position med kun få millisekunder, med Marco og Kevin bag sig. Det viste sig at Melker havde kørt for hurtigt gennem pitten og fik dermed frataget sin hurtigste tid. Marco Sørensen kunne dermed rykke op på Pole Position og dermed sikre sig sin anden Pole Position dette år. 

Marco siger:"Idag var det et større problem at komme fri fra trafikken i forhold til igår og det var virkelig tæt i toppen. At Melker ikke kunne overholde fartgrænsen var hans egen fejl, nu starter vi Pole Position igen og jeg kunne ikke ønske mig et bedre udgangspunkt" 

Marco Sørensen starter dermed fra første startposition ved løb 2 på Red Bull Ring, som starter klokken 14:34. Løbet kan følges via livetiming på http://lt2.alkamelsystems.com/index.php?streamId=2658329c-b010-4eb2-843b-9a8e6b550782

 

Thor Qualmann
Presseansvarlig