Foto: Marco Sørensen ved sidste års race på Moscow Raceway

Hello Moscow Raceway  

Femte afdeling af Formel Renault 3,5 World Series køres på den nybyggede, russiske bane, Moscow Raceway. Siden det seneste løb på Spa Francorchamps har Lotus F1 Juniorkøreren gennemgået intensiv fysisk træning og er atter klar til at tage kampen op om sejrene i den prestigefyldte formelserie. I forhold til 2012 er der sket små ændringer på banelayout, en ændring Marco Sørensen ser frem til. 

"Banens karakter kommer til at ændre sig en smule efter disse ændringer, man har blandt andet valgt at fjerne chikanen i sektor 2. Dette kommer til at påvirke omgangstiderne drastisk og der kommer for alvor fart på" fortæller Marco. 

Den unge dansker ser frem til det kommende race i det vestlige Rusland og fortæller videre: "Sidste år var vi utrolig stærke på banen og vi sigter uden tvivl efter sejrene i den kommende weekend. Der skal nogle point på kontoen for at kunne kæmpe med om det endelige mesterskab" 

Onsdag morgen flyver Marco og resten af Lotus World Series Teamet til Moskva. Første træning køres fredag klokken 10:50 og kan følges via livetiming. 


Thor Qualmann
Presseansvarlig