18 March 2015, Gaydon

 

Marco Sørensen klar til Silverstone

Efter en aktiv vinter med aktiviteter hos Aston Martin Racing, er Marco Sørensen nu for alvor klar til at tage hul på sin anden sæson i FIA World Endurance Championship. Løbet finder sted på den engelske Formel 1 bane, Silverstone, en bane hvor den danske racerkører tidligere har triumferet i adskillige formelklasser.

Sørensen fortæller:”Det bliver godt at komme i gang igen, det første løb på Silverstone er altid spændende da alle teams kommer med enten nye eller opdaterede biler. Det er derfor svært at sige på forhånd, hvilken speed der kræves for at være med i toppen”

For Marco Sørensen, team kammeraterne Nicki Thiim, Darren Turner og resten af Young Driver Teamet står målet klart for 2016; at vinde verdensmesterskabet i GTE PRO klassen. Et mål som, ifølge Sørensen, skal nås.

”Henover vinteren har bilen gennemgået adskillige opdateringer, vores line up er stærkt og teamet er i aller højeste grad forkuseret på sejr. Det bliver en god sæson” – Marco Sørensen

Marco Sørensen og resten af teamet kan følges ved sekstimers-løbet på Silverstone som køres søndag den 17. April og starter kl. 12:00 lokal tid.

Fredag
12:15 – 1. Fri træning
16:15 – 2. Fri træning

Lørdag
09:00 - 10:00 : 3. Fri træning
11:50 - 12:10 : Kvalifikation LMGT PRO

Søndag
12:00 - 18:00 : FIA WEC 6H Silverstone